DK site DK site DK site DK site DK site DK site DK site DK site

Een bewezen systeem

Gips Recycling Denemarken A/S lanceerde in 2001 – als eerste in Europa – een compleet en gepatenteerd systeem voor de recycling van gipsafval. We hebben sinds die tijd ons systeem succesvol geïntroduceerd in meerdere Europese landen, in de Verenigde Staten en in Japan.

Het systeem verzekert u er van dat het gipsafval wordt gerecycled. Het voorkomt dat gipsafval gestort dient te worden én het eindproduct kan natuurlijk gips vervangen dat gipsfabrieken anders aan de aarde dienen te onttrekken.

Het werkt

De Deense gipsfabrieken zijn wereldleiders op het gebied van het vervangen van “nieuw” gips met gerecycled gips. Knauf Danogips A/S and Gyproc A/S passen al meer dan 10 jaar gerecycled gips toe dat afkomstig is uit bouw- en sloopwerken. Ons hoge kwaliteitsproduct verzekert gipsfabrieken er van dat zij meer dan 25% van hun totale gipsconsumptie kunnen vervangen door gerecycled poeder!

In Nederland gebruikt de producent van gipsplaten Siniat ook al bijna 10 jaar ons gerecyclede gipspoeder – zie de website van Siniat voor meer informatie: www.siniat.nl

Met garantie

Gips Recycling Nederland is de enige speler op de Nederlandse markt die de garantie kan geven dat het gipsafval wordt gerecycled. Wij brengen geen overschotten naar stortplaatsen en promoten gescheiden inzameling aan de bron zodat er geen gemengde fracties ontstaan welke moeilijk - en tegen hoge kosten -  in een later stadium gescheiden dienen te worden om voor recycling in aanmerking te komen.

Klik hier voor onze brochure

Van gipsafval tot een duurzame grondstof! Bekijk de video van ons unieke systeem

RECYCLING SYSTEM
VIDEO
WATCH HOW THE GYPSUM RECYCLING SYSTEM WORKS
CO2 NEUTRAL WEBSITE
Country   ∨
 
Danmark
Sverige
Norge
Finland
Holland
Belgien
Tyskland
+45 70 22 17 30
Go to country page